طب سنتی

10 خاصیت برتر شامپو های ارگانیک + طرز تهیه شامپو خانگی

در این مطلب به سوالات زیر بطور کامل پاسخ می دهیم:

شامپوها نه تنها یکی از پر مصرف ترین محصولات مراقبت از مو می باشند، بلکه یکی از محبوب ترین محصولات مراقبت شخصی نیز هستند که بطور کلی توسط خانم ها و آقایان استفاده می شوند. 

مجله زیبایی ماورای سلامت را تا انتهای این خواندنی جذاب و مفید همراهی کنید.

شامپوهای معمولی به مواد پاک کننده ارزان و قوی متکی هستند که کف زیادی تولید کرده و مو را شکننده، خشک و بیش از حد تمیز می کنند (چربی های مفید پوست و مو را از بین می برند). سایر مواد اولیه که در تولید شامپو های معمولی و ارزان قیمت استفاده می شوند، مانند پارابن، فتالات، فرمالدئید، سیلیکون ها و DEA (دی اتانول آمین) به دلیل اثرات مضر و خطرناکی که بر روی بدن و طبیعت دارند (غیر قابل تجزیه بیولوژیکی هستند)، برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مشکل ساز شده اند.

محصولات ارگانیک و طبیعی مراقبت از مو امروزه تقاضای زیادی دارند. بازگشت به طبیعت و ریشه های طبیعی در حال تبدیل شدن به روندی قدرتمند است که بسیاری از تولیدکنندگان و مشاغل مراقبت از مو مجبور به پذیرش آن هستند، این امر ناشی از افزایش آگاهی مصرف کننده از خطرات احتمالی مواد شیمیایی برای سلامت فرد و محیط زیست اطراف اوست. 

مو همچنین نقش پر رنگی در ظاهر و هویت شخصی فرد دارد، که نشان دهنده سلامتی، زیبایی و حتی اعتماد به نفس یک شخص می باشد. با توجه به همه اینها، تعجب آور نیست که مصرف کنندگان مایل باشند هزینه بیشتری پرداخت کنند و مسافت بیشتری را برای رسیدن به محصولات مراقبت از مو طبیعی و ارگانیک که نیاز آنها را واقعا برآورده می کند، طی کنند.

همزمان با تغییر جهت مصرف کنندگان به سمت محصولات سالم تر، ایمن تر، پایدارتر و طبیعی تر، تولید محصولات کاملاً طبیعی مراقبت از مو توسط کمپانی های آرایشی و بهداشتی مدرن مورد استقبال قرار گرفته است.

شامپوهای ارگانیک و طبیعی با استفاده از مواد اولیه کاملا طبیعی تهیه می شوند و برای پاسخگویی به خواسته های مصرف کننده، یک شامپوی کاملاً طبیعی باید چندین معیار مهم را داشته باشد. این معیار ها شامل دارا بودن مواد و ترکیبات طبیعی، ملایم و غیر سمی و همچنین توانایی موثر در تمیز کردن مو است.

تولید شامپوهای کاملاً طبیعی و گیاهی با عملکرد بالا یک کار چالش برانگیز است زیرا گزینه های موجود برای فرمولاسیون یک شامپو ارگانیک به شدت کاهش می یابد. 

 

10 خاصیت برتر شامپو های ارگانیک + طرز تهیه شامپو خانگی

 

«شامپو طبیعی» به چه معناست؟

تعریف شامپو طبیعی به این معنی است که مواد پاک کننده ای که در فرمولاسیون این نوع شامپو ها استفاده می شوند، بر روی مو، پوست سر و بدن ملایم هستند. شامپوهای مصنوعی و کارخانه ای متداول به احتمال زیاد پوست و مو را در معرض مواد شیمیایی سخت قرار می دهند که می توانند در طولانی مدت، اثرات مضری از جمله تحریک پوست، خشکی پوست و مو، کاهش اندازه یا تخریب فولیکول های مو، موخوره، سفید شدن مو و حتی ریزش مو داشته باشند. 
خبر خوب اینکه شامپو های ارگانیک و گیاهی این آثار مخرب را برای مو ندارند و با خیال راحت می توان از آن ها استفاده کرد. 

 

 

 

بسیاری از شامپوها و نرم کننده هایی که ادعا می کنند طبیعی هستند ممکن است هنوز هم حاوی مواد گیاهی باشند که به طور بالقوه می توانند اثرات مخربی بر روی برخی از انواع پوست داشته باشند، درحالیکه که یک شامپو گیاهی و طبیعی، تنها حاوی مواد ملایم زیر است:

  • Aqua = آب

  • Sodium Cocoamphoacetate = یک سورفکتانت ملایم، تقویت کننده، نرم کننده و تثبیت کننده کف برای شامپو های گیاهی است، که از روغن نارگیل حاصل می شود.

  • گلیسیرین = مایعی چسبناک و شفاف، بی رنگ و بدون بو است که از روغن گیاهانی مانند نارگیل، پالم یا سویا گرفته می شود. این ماده باعث پاکسازی، مرطوب کنندگی و تسکین پوست می شود.

  • لوریل گلوکوزید (Lauryl Glucoside) = سورفکتانت متشکل از روغن نارگیل / پالم و گلوکز ذرت است. این ماده باعث تمیز شدن و شستشوی آسان مو می شود.

  • سدیم کوکوئیل گلوتامات (Sodium Cocoyl Glutamate) = یک آمینو اسید سورفکتانت است که باعث پاک کنندگی و ایجاد کف در شامپو های گیاهی می شود. این ماده از روغن نارگیل و قند تخمیر شده بدست می آید.

  • کربوکسیلات سدیم لوریل گلوکز (Sodium Lauryl Glucose Carboxylate) = از قند مشتق شده است. این سورفکتانت به عنوان یک عامل تثبیت کننده و امولسیون کننده برای شامپو های طبیعی عمل می کند.

  • کوکو گلوکزید (Coco Glucoside) = ماده ای کف کننده، پاک کننده، نرم کننده و غلیظ کننده است که برای پوست های حساس طراحی شده است.

  • گلیسریل اولئات (Glyceryl Oleate) = این ماده نتیجه استری شدن گلیسیرین و اسید اولئیک است؛ اسید اولئیک به طور طبیعی در روغن هایی مانند روغن زیتون وجود دارد. این ماده به عنوان یک امولسیون کننده و نرم کننده در شامپو های گیاهی طبیعی عمل می کند.

  • پروپاندیول (Propanediol) = به طور طبیعی از ذرت گرفته می شود. این ماده یک آبرسان است که به بهبود اثر جذب کنندگی پوست کمک می کند.

  • دی کاپریلیل اتر (Dicaprylyl Ether) = حاصل از یک اسید چرب است که به طور طبیعی در روغن نارگیل و هسته خرما وجود دارد. این نرم کننده به عنوان نرم کننده پوست و مو عمل می کند.

  • دسیل گلوکوزید (Decyl glucoside) = سورفکتانت ملایمی است که از گیاهان گرفته می شود. این ماده با محیط زیست سازگار است و به عنوان یک ماده پاک کننده عمل می کند که برای پوست های حساس از جمله پوست کودک نیز مناسب است.

  • سدیم لوولینات (Sodium Levulinate) = نمک سدیم گیاهی است که از لوولینیک اسید موجود در ذرت فاقد GMO (غیر تراریخته) بدست می آید. این ماده به عنوان یک عامل نرم کننده پوست و همچنین به عنوان ماده ای نگهدارنده عمل می کند.

  • سوربات پتاسیم (Potassium Sorbate) = ماده نگهدارنده ملایمی است که به عنوان جایگزین پارابن در شامپو عمل می کند. این ماده به مهار و کاهش رشد باکتری های مضری که می توانند کیفیت و اثر بخشی محصول را از بین ببرند، کمک می کند.

  • اسید سیتریک (Citric Acid) = اسید آلی است که به طور طبیعی در مرکبات وجود دارد. این ماده به کاهش سطح pH شامپو های گیاهی و یا هر محصول طبیعی دیگر کمک می کند. همچنین ممکن است به بهبود عملکرد ماده نگهدارنده در محصول نیز کمک کند.

  • Cetearyl Glucoside = سورفکتانت و امولسیون کننده ای است که از نارگیل و همچنین ذرت فاقد GMO (غیر تراریخته) بدست می آید. این ماده به جلوگیری از کاهش رطوبت پوست و مو کمک می کند و باعث ایجاد حسی مخملی و بدون چربی بر روی پوست و مو می شود.

  • Cetearyl Alcohol = ترکیبی از الکل های استیل و استریل بر پایه سبزیجات است. این ماده یک ماده تقویت کننده، غلیظ کننده و ایجاد کننده کف است که اثرات صاف کننده و تثبیت کننده بر روی فرمولاسیون شامپو های گیاهی طبیعی دارد.

  • گلیسیریل استئارات (Glyceryl Stearate) = اسید چرب مومی شکل است که از روغن نباتی، روغن سویا یا روغن هسته خرما گرفته شده است و همچنین به طور طبیعی در بدن انسان وجود دارد. این ماده برای ایجاد خواص امولسیون کننده در فرمولاسیون شامپو و محصولات گیاهی استفاده می شود.

  • شی باتر (Shea Butter) = این چربی گیاهی خامه ای شکل از هسته میوه درخت Shea گرفته می شود. این ماده دارای خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی فوق العاده است و به عنوان یک سوپر مغذی برای تقویت پوست و مو شناخته می شود.

  • تری گلیسیرید Caprylic / Capric = مایعی روغنی است که از روغن نارگیل و گلیسیرین گرفته شده است و یک حلال و نرم کننده است. این ماده مایعات و پودرهای غیر محلول در فرمولاسیون را کنترل می کند. همچنین به افزایش ماندگاری محصول کمک کرده و به ایجاد بافت نرم شامپو کمک می کند.

  • روغن آرگان = این ماده آبرسان، نرم کننده و تسکین دهنده از هسته درخت آرگان مراکشی Argan حاصل می شود. روغن آرگان در شامپو های گیاهی باعث ایجاد خواص نرم کنندگی و تقویت کنندگی می شود.

  • صمغ زانتان (Xanthan Gum) = پلی ساکارید حاصل از شکر تخمیر شده است. این ماده به عنوان یک ماده غلیظ کننده و تثبیت کننده عمل می کند. 

همچنین بخوانید:  هورمون تستوسترون و راه های افزایش آن در آقایان

10 خاصیت برتر شامپو و نرم کننده های ارگانیک و گیاهی

  1. آنها ظاهر مو و شرایط پوست سر را بهبود می بخشند

اگرچه شامپوهای معمولی به طور غیرقابل انکاری مو را تمیز می کنند، اما تحقیقات نشان می دهد که در برخی موارد، شامپو های تجاری، روغن های طبیعی و حیاتی پوست سر را بیش از حد از بین می برند تا باعث تمیز شدن مو و پوست سر شوند.

آنها پوست سر را بیش از حد خشک می کنند و منجر به خارش پوست می شود. همچنین، کسانی که حساسیت پوستی دارند یا پوست آن ها به راحتی تحریک می شود، ممکن است متوجه شوند که شامپوهای تجاری و کارخانه ای این شرایط را تشدید می کنند. 

هنگامی که مو با شامپو های گیاهی فاقد مواد شیمیایی شسته می شود، روغن های طبیعی و ضروری مو و پوست سر از بین نمی روند و مو خشک و وز نمی شود. با استفاده منظم از شامپوهای طبیعی ارگانیک می توانید به موهای خود کمک کنید تا نرم تر شوند و ظاهری سالم و درخشان داشته باشند.

 

10 خاصیت برتر شامپو های ارگانیک + طرز تهیه شامپو خانگی

 

  1. شامپو های طبیعی فاقد سولفات و مواد کف کننده شیمیایی هستند

قابل توجه ترین تفاوتی که می توان هنگام شروع استفاده از یک شامپوی طبیعی مشاهده کرد این است که به دلیل عدم وجود مواد کف کننده مصنوعی، به اندازه یک شامپوی معمولی کف ایجاد نمی کند. 
این نشانه ای نیست که موها تمیز نمی شوند، بلکه نشان می دهد که روغن های طبیعی مو شسته نمی شوند. توصیه می شود هنگام استفاده از شامپوی طبیعی موها دو بار شسته شوند، زیرا شستشوی دوم کمی کف بیشتری ایجاد می کند. 
دلیل شستشوی دو مرحله ای این است که تجمع کمتری خاک، چربی، پوست خشک و مرده برای از بین بردن، در شستشوی دوم وجود دارد. بعلاوه، هنگامی که ساقه های مو آب بیشتری را در شستشوی دوم نگه می دارند، توانایی تولید کف در شامپو افزایش پیدا می کند.

علت کف کردن شامپو های معمولی

اکثر ذرات ناخواسته موجود در مو با آب قابل ترکیب نیستند، بنابراین نیاز به ماده ای دارند که آن ها را در خود حل کند. سدیم لوریل سولفات (SLS) و سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، مواد کف کننده ارزان و شیمیایی هستند که در شامپوهای تجاری وجود دارند. این مواد شیمیایی یا همان سورفکتانت های یونی موجود در برخی شامپو های تجاری برای تمیز کردن و کف کردن شامپو بسیار عالی هستند، اما در صورت استفاده مداوم می توانند کاملاً خشن، خشک کننده و تحریک کننده مو باشند. 
بنابراین یکی از مهمترین چالش هایی که تولید کننده برای تهیه یک شامپوی کاملاً طبیعی و گیاهی با آن روبروست، انتخاب مواد سورفکتانت طبیعی و موثر است.

 

10 خاصیت برتر شامپو های ارگانیک + طرز تهیه شامپو خانگی

 

علت کف کردن شامپو های طبیعی

آلکیل پلی گلیکوزیدها (APG) دسته ای از سورفکتانت های گیاهی هستند که سازگار با محیط زیست و بدن انسان هستند. این مواد از ترکیب الکل های چرب و قندهای استخراج شده از نارگیل یا ذرت ساخته می شوند. آنها به عنوان سورفکتانت های غیر یونی، با انواع سورفکتانت های دیگر سازگار هستند و توانایی های برتر پاک کنندگی و کف کردن را از خود نشان می دهند.
آلکیل پلی گلیکوزیدها (APG) کاملاً دوست دار پوست هستند و فرمولاسیون آن ها آسان است. همین ویژگی های مطلوب، آنها را به یک گزینه ایده آل برای فرمول های طبیعی محصولات مراقبت از مو تبدیل کرده است. از جمله این مواد کف کننده و تمیز کننده طبیعی، کوکو گلوکوزید، لوریل گلوکوزید و دسیل گلوکوزید هستند.

  1. شامپوهای طبیعی دارای فرمولی با PH متعادل هستند (PH-BALANCED FORMULA)

محصولات بسیار اسیدی و یا بسیار قلیایی می توانند برای کوتیکول مو بسیار مخرب باشند و چربی پوست سر را غیر متعادل کنند که خود منجر به شوره سر و ریزش مو می شود. به همین دلیل، استفاده از یک شامپوی متعادل با pH که نه خیلی قلیایی باشد و نه خیلی اسیدی بسیار مهم است. پایه شامپوهای طبیعی و گیاهی معمولا دارای محدوده PH بین 4.5 تا 5.5 هستند.

  1. شامپو های ارگانیک فاقد عطر و اسانس مصنوعی هستند

شامپو های ارگانیک و طبیعی کاملاً فرموله شده هستند و در ترکیباتشان از مواد معطر شیمیایی استفاده نشده است، بنابراین بوی خاصی ندارند. در صورت دلخواه برای افزایش عطر و بو شامپو از روغن های گیاهی معطر مانند روغن اسطوخودوس، گل یاس و یا روغن گل سرخ استفاده می شود.

  1. شامپو های گیاهی ارگانیک بطور طبیعی تقویت کننده مو هستند

مواد طبیعی موجود در محصولات مراقبت از مو گیاهی و ارگانیک می توانند موجب انتقال انواع ویتامین ها، مواد معدنی، روغن ها و … به پوست سر و فولیکول های مو شوند. 
این مواد طبیعی رشد مو های جدید را تحریک کرده و به حفظ رطوبت ساقه مو و تقویت مو کمک می کنند. از جمله روغن های طبیعی مراقبت از مو که به دلیل داشتن ویتامین های غنی شناخته شده اند می توان به روغن بادام شیرین، روغن جینسینگ، روغن جوجوبا، روغن اسطوخودوس، روغن لیموترش و روغن گلابی خاردار اشاره کرد. 

 

10 خاصیت برتر شامپو های ارگانیک + طرز تهیه شامپو خانگی

 

  1. مرطوب کننده طبیعی مو هستند

شامپو و نرم کننده های طبیعی و گیاهی غالباً با مرطوب کننده های خالص و مغذی از جمله ژل، روغن و کره غنی می شوند که از برگ ها، مغزها، دانه ها و .. بدست می آیند. 
ژل آلوئه ورا، روغن نارگیل و کره هایی مانند کاکائو و کره شی از جمله مرطوب کننده های محبوبی هستند که در ترکیبات اصلی شامپوهای گیاهی و طبیعی یافت می شوند.

 

 

  1. برای حفظ محیط زیست مفیدند

فواید استفاده از شامپو و نرم کننده های طبیعی برای مو، با سلامت محیط زیست نیز مرتبط است. زیرا در محصولات مراقبت از پوست و مو طبیعی، مواد سازگار با محیط زیست، جایگزین مواد شیمیایی که باعث آلودگی سیستم های فاضلاب و رودخانه ها و افزایش سموم گونه های آبزی و میکروارگانیسم ها می شوند، خواهند شد. 
شامپو و نرم کننده های گیاهی و طبیعی، به سادگی به ترکیبات غیر سمی تجزیه می شوند و موجب آلودگی و آسیب به اکوسیستم ها نمی شوند.

  1. شامپو های گیاهی حساسیت زا نیستند

مواد خالص و طبیعی موجود در شامپوها و نرم کننده های طبیعی ترکیباتی ضد حساسیت هستند و این محصولات را برای انواع پوست های حساس یا حساس به آلرژی مناسب می کنند. رایحه های ملایم ترکیبات موجود در شامپو های ارگانیک و گیاهی، برای کسانی که حساسیت بویایی دارند نیز بسیار مناسب است.

  1. مناسب مو های رنگ شده و آسیب دیده هستند

شامپو و نرم کننده های طبیعی مناسب انواع موها بوده و گزینه ایده آلی برای کسانی هستند که موهای رنگ شده یا موهای آسیب دیده دارند، زیرا بدون از بین بردن رنگ و آسیب به بافت مو، موها را تمیز می کنند. بنابراین شامپو های ارگانیک به ماندگاری رنگ مو و جلوگیری از تخریب بیشتر بافت مو های آسیب دیده کمک خواهند کرد.

همچنین بخوانید:  مراقب باشید کبد شما چرب نشود !

 

10 خاصیت برتر شامپو های ارگانیک + طرز تهیه شامپو خانگی

 

  1. شامپو های ارگانیک برای انوع مو های خشک و مو های چرب در دسترس هستند

طیف گسترده ای از محصولات طبیعی مراقبت از مو وجود دارند که متناسب با نیازهای پوست و مو هر فرد ارائه می شوند. شامپو و نرم کننده های طبیعی برای همه افراد با شرایطی مانند شوره سر و خشکی مو و همچنین انواع مو از موهای خشک تا چرب و معمولی در دسترس هستند.

خرید شامپو ارگانیک برای مو های خشک و آسیب دیده

شامپو گیاهی و ارگانیک ماورای سلامت، یکی از بهترین شامپو های گیاهی برای موهای خشک و وز است که با ترکیبات گیاهی خاصی که دارد به تقویت مو، رطوبت رسانی، نرم کنندگی و جلوگیری از موخوره و آسیب مو کمک می کند. این شامپو گیاهی فاقد سولفات و پارابن و هرگونه ماده شیمیایی است و از ترکیبات صد در صد گیاهی تشکیل شده و هیچ گونه عوارض جانبی برای پوست و مو در بر ندارد. 

 

 

خرید شامپو ارگانیک برای مو های چرب و معمولی

این شامپو گیاهی با کنترل چربی پوست سر، از چرب شدن بیش از حد مو جلوگیری می کند و به عنوان یک شامپو روزانه برای موهای چرب و معمولی بهترین گزینه است. شامپو ارگانیک و گیاهی ماورای سلامت مخصوص موهای چرب و معمولی دارای ترکیبات صد در صد گیاهی است و فاقد هرگونه ماده شیمیایی مضر مانند سولفات و پاربن می باشد. این شامپو گیاهی برای همه افراد قابل استفاده است و از شوره سر جلوگیری کرده و به تقویت مو، جلوگیری از ریزش مو و آسیب و موخوره مو کمک می کند. 
برای خرید شامپو ارگانیک مخصوص موهای چرب و معمولی به فروشگاه آنلاین ماورای سلامت مراجعه کنید. 

 

 

طرز استفاده از شامپوها های طبیعی و ارگانیک

شامپوها و نرم کننده های طبیعی به دلیل اینکه فاقد مواد کف کننده شیمیایی هستند کمتر از شامپو های معمولی کف می کنند، بنابراین بهتر است مو ها را در دو مرحله با شامپو های گیاهی شستشو داد. 
شستشوی دو مرحله ای در محصولات طبیعی به این دلیل توصیه می شود که شستشوی مرحله اول باعث از بین رفتن آلودگی ها، روغن و چربی های اضافی و گرد و غبار بر روی مو می شود و شستشو مرحله دوم نیز موجب تمیز شدن مو، افزایش حجم و درخشندگی مو خواهد شد. 

نتیجه استفاده از شامپو های ارگانیک و گیاهی بر روی مو

هنگامی که شروع به استفاده از شامپو و نرم کننده های طبیعی می کنید، دوره انتقال مو از حالت مصنوعی به حالت طبیعی می تواند از چند روز تا دو هفته یا دو ماه طول بکشد، تا موها دیگر احساس چربی، چسبندگی و یا وز شدن نداشته باشند. 

به دلیل استفاده از شامپو های معمولی پوست عادت کرده است که چربی تولید کند، زیرا شامپو های تجاری اغلب تمام چربی های مفید پوست و مو را از بین می برند و پوست برای جبران این چربی، باید چربی بیشتری تولید کند. با شروع استفاده از شامپو های طبیعی بدن بر حسب عادت شروع به تولید چربی می کند در حالی که شامپو های گیاهی مانند شامپو های معمولی چربی پوست سر را از بین نمی برند، بنابراین در روز های اولیه استفاده از شامپو های طبیعی ممکن است موها سریع تر یا بیش از حد چرب شوند. 

این احساس به محض پاک شدن پوست سر از تمام مواد شیمیایی ناشی از شامپو های تجاری و پس از سازگاری پوست و مو با محصول طبیعی جدید، از بین می رود و باعث می شود مو با رطوبت متعادل و همچنین ظاهری سالم، درخشان و حجیم تر ظاهر شود. 

با ادامه استفاده از شامپوهای طبیعی، پوست سر چربی کمتری تولید می کند، زیرا عدم وجود مواد تمیز کننده مصنوعی از خشک شدن پوست سر جلوگیری می کند. 

وقتی پوست سر دیگر روغن و چربی اضافی برای جبران خشکی پوست تولید نکند، مو ها دیرتر چرب می شوند و نیاز به شستشوی مکرر مو ها نیست. 

در طول دوره عادت کردن مو به شامپو طبیعی، بازگشت به شامپوهای معمولی می تواند وسوسه انگیز باشد. با این حال، روش های طبیعی وجود دارد که می تواند نه تنها باعث سرکوب این انگیزه، بلکه باعث تقویت و تغذیه مو، درخشش طبیعی و سلامت کلی مو شود.

این روش ها شامل:

  • رقیق کردن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب طبیعی در یک لیوان آب و ریختن آن در یک بطری اسپری دار، باعث ایجاد یک اسپری موی طبیعی می شود که می تواند بر روی موهای تمیز پاشیده شود و سپس با آب خنک شسته شود. پس از آن، می توان مو ها را خشک کرد. این اسپری همچنین به از بین بردن مواد شیمیایی مانند پارابن که موجب کدر شدن ساقه های مو می شود کمک می کند.

  • شانه زدن کامل مو از ریشه تا نوک ساقه های مو، به توزیع یکنواخت چربی طبیعی مو کمک می کند.

  • در صورت لزوم استفاده از نرم کننده، از نرم کننده های طبیعی استفاده کنید و از ترکیب محصولات طبیعی با محصولات شیمیایی خودداری کنید.

طرز تهیه شامپو خانگی و ارگانیک

شامپو های گیاهی که در ادامه طرز تهیه آن ها را توضیح می دهیم، از مواد کاملا طبیعی و گیاهی تهیه می شوند و شما می توانید بر اساس نیاز مو های خود، آن ها را به راحتی در خانه تهیه کنید.

 

10 خاصیت برتر شامپو های ارگانیک + طرز تهیه شامپو خانگی

 

شامپو خانگی برای مو های نرمال

  • ¼ فنجان آب مقطر

  • ¼ فنجان صابون پایه مایع

  • ½ قاشق چایخوری روغن جوجوبا و روغن هسته انگور

  • 1 عدد بطری در دار مناسب شامپو

همه مواد را با هم مخلوط کرده و در بطری نگهداری کنید. قبل از استفاده ترکیب را خوب تکان دهید. این شامپو خانگی به اندازه شامپوهای تجاری غلیظ نیست و بطور معمول بر روی مو استفاده می شود.

شامپو خانگی برای پوست های حساس

  • ¼ فنجان آب مقطر

  • ¼ فنجان صابون پایه مایع

  • ½ قاشق چایخوری روغن جوجوبا

  • 1/8 قاشق چایخوری روغن نعناع فلفلی

  • 1/8 قاشق چایخوری روغن درخت چای

  •  1 عدد بطری در دار مناسب شامپو

همه مواد را با هم مخلوط کرده و در بطری نگهداری کنید. قبل از استفاده ترکیب را خوب تکان دهید. این شامپو خانگی به اندازه شامپوهای تجاری غلیظ نیست و بطور معمول بر روی مو استفاده می شود.

شامپو خانگی برای مو های خشک

  • ¼ فنجان آب مقطر

  • ¼ فنجان صابون پایه مایع

  • ¼ فنجان ژل آلوئه ورا

  • 1 قاشق چایخوری گلیسیرین

  • ¼ قاشق چایخوری روغن آووکادو یا روغن جوجوبا

  • 1 عدد بطری در دار مناسب شامپو

همه مواد را با هم مخلوط کرده و در بطری نگهداری کنید. قبل از استفاده ترکیب را خوب تکان دهید. بر روی موها ماساژ دهید و اجازه دهید چند دقیقه بماند. سپس با آب خنک خوب بشویید.

شامپو خانگی تسکین دهنده پوست سر

  • 1 فنجان آب مقطر

  • 1 فنجان صابون پایه مایع

  • 6 عدد تی بگ گل بابونه

  • 1 ½ قاشق غذاخوری گلیسرین

  • 1 عدد بطری در دار مناسب شامپو

کیسه های دمنوش بابونه را به مدت 20 دقیقه در 1 فنجان آب جوش قرار دهید. کیسه های چای را برداشته و دور بریزید. صابون مایع و گلیسرین را به چای اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. ترکیب را در جای تاریک و خنک در یک بطری در بسته نگهداری کنید.

شامپو خانگی ضد شوره سر

  • ¼ فنجان آب مقطر

  • ¼ فنجان صابون پایه مایع

  • ½ قاشق چایخوری روغن جوجوبا و روغن هسته انگور

  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب طبیعی

  • 3 قاشق غذاخوری آب سیب

  • 6 عدد میخک آسیاب شده

  • 1 عدد بطری در دار مناسب شامپو

در یک مخلوط کن کوچک، تمام مواد را به مدت 30 ثانیه با سرعت کم مخلوط کنید. موها را با آب ولرم مرطوب کرده و مخلوط را به خوبی بر روی مو ماساژ دهید. سپس آبکشی کنید. این شامپو تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است.

شامپو خانگی رزماری و درخت چای 

مناسب انواع مو

  • ¼ فنجان آب مقطر

  • ¼ فنجان صابون پایه مایع

  • ½ قاشق چایخوری روغن جوجوبا و روغن هسته انگور

  • 3 قاشق غذاخوری برگ رزماری

  • ½ قاشق چایخوری روغن علف لیمو

  • 2 قاشق چایخوری روغن درخت چای

  • 1 قاشق چایخوری روغن وانیل

  • 1 عدد بطری در دار مناسب شامپو

آب مقطر را بجوشانید، رزماری را به آن اضافه کنید و بعد از حدود 30-20 دقیقه برگ ها را از صافی رد کرده و بگذارید خنک شود. همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و آب مقطر را به آن اضافه و خوب هم بزنید. ترکیب را در جای تاریک و خنک در یک بطری در بسته نگهداری کنید.

عوارض جانبی شامپو های ارگانیک و گیاهی

تابحال هیچ گونه عوارض جانبی برای شامپو های ارگانیک و طبیعی گزارش نشده است.
اما در صورت حساسیت به هر یک از مواد گیاهی تشکیل دهنده شامپو های طبیعی از مصرف آن خودداری کنید.
در زنان باردار و شیرده نیز بهتر است با مشورت پزشک مصرف شوند.
 

منبع : marhamteb.com
Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا