روانشناسی

بدون منت کشی با همسر خود آشتی کنید!

اقدام برای آشتی بعد از قهر شاید برای شما نیز کار دشواری باشد. برای اقدامی درست تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

مجله زیبایی ماورای سلامت را تا انتهای این خواندنی جذاب و مفید همراهی کنید.

دعوا و قهر کردن بین زن و شوهر معمولا رایج است. آنچه اهمیت دارد هنر شما در آشتی کردن بعد از قهر است. در این مطلب از مجله ماورای سلامت به روش های آشتی کردن با همسر پس از قهر می‌پردازیم.

روش های آشتی کردن با همسر پس از قهر

با شناخت ترفندهای آشتی کردن بعد از قهر و دعوا و انتخاب این راهبردها می‌توانید روابط خود را به بهترین نحو پیش ببرید.

با همسر خود صحبت کنید

ممکن است بعد از دعوا با همسر، نیاز به زمان داشته باشید تا بتوانید دوباره آرامش خودتان را به‌دست بیاورید. پس این موضوع را با همسر خود مطرح کرده و از پس زدن او بپرهیزید، چون به افزایش فاصله بین شما دامن می‌زند. به او بگویید به فرصت نیاز دارید تا حالتان بهتر شود.

فضایی دل‌انگیز در محیط خانه ایجاد کنید

محیط پیرامون، رفتار و احساس شما را دستخوش تغییرات می‌کند. پس با خلاقیت خود، محیط خانه را تزئین و آراسته کنید. فضایی که آرامش‌بخش است، تاثیر مثبتی در روح و روان شما خواهد داشت و افــکار منفی را از ذهن شما دور خواهد کرد. آمادگی روحی هر دو نفر، پیش نیازی برای آشتی است.

همچنین بخوانید:  این نوع عاشق شدن خطرناک است

روش های آشتی با همسر پس از قهر

توانایی بخشیدن داشته باشید از روش های آشتی کردن با همسر پس از قهر

برای این که فرآیند آشتی بعد از قهر تسریع شود، لازم است که اشتباهات طرف مقابل را ببخشید. مسائل گذشته را زنده نکنید و مهارت بخشیدن دیگران را فرا بگیرید. با بخشیدن همسر و متعاقبا با فراموش کردن گذشته، زودتر به هدف خود یعنی آشتی کردن می‌رسید. برای اینکه رابطه عاطفی خوبی را داشته باشید به مطلب چگونه پدر و مادر را برای ازدواج راضی کنیم؟ سر بزنید.

از همسرتان دلجویی کنید

در زندگی زناشویی توجه کنید که برداشتن هر قدم، در جهت مستحکم کردن روابط و پایداری در زندگی زناشویی باشد. فکر نکنید که اگر برای دلجویی پیش قدم شوید شما بازنده هستید. بلکه این حرکت نشان‌دهنده رشد شخصیتی و از خود گذشتگی بالای شماست و به همسرتان برای جبران نیز انگیزه می‌دهد.

عشق خود را ابراز کنید

در زمان دعوا، احتمالا باعث دلخوری و آزردگی همسرتان شده‌اید. برای آشتی کردن به او بگویید که هنوز دوستش دارید و در آن لحظه به خاطر عصبانیت، کنترل خودتان را از دست داده‌اید. اطمینان دادن به همسرتان در مورد دوست داشتن او، در فرآیند آشتی کردن تاثیر به‌سزایی دارد.

روش های آشتی با همسر پس از قهر

ریشه‌یابی مشکلات و پذیرش اشتباهات

احساسات خودتان را ابراز کنید و در مورد نگرانی‌ها و انتظاراتی که از یکدیگر دارید، صحبت کنید. اگر ناراحتی را درون خودتان بریزید، دلخوری‌هایتان روی هم جمع شده و به مرور بزرگ‌تر می‌شود و در نهایت با حالتی انفجاری بروز پیدا می‌کند.

در دعواهای بین زوجین، هر یک دیگری را مقصر جلوه می‌دهند. تا زمانی که به همین روند ادامه دهید قادر نخواهید بود به‌طور ریشه‌ای دعواها را تمام کنید. هر یک از زوجین به‌طور مستقیم یا غیر مستقیم در بروز مشکل نقش دارند. پس با قبول اشتباهات خود، در جهت رفع مشکلات و بهبود روابط عاطفی خود حرکت کنید.

همچنین بخوانید:  این نشانه‌ها می‌گوید شما فردی مغرور هستید

هنر گوش دادن و ارتباط سازنده از روش های آشتی با همسر پس از قهر

برقراری ارتباط موثر و موفق و تعاملات مثبت در ایجاد آرامش مجدد و آشتی نقش حیاتی دارد. زمانی که ناراحت هستید و طرف مقابل بی اعتنایی می‌کند یا به حرف‌هایتان گوش نمی‌دهد، عصبانی می‌شوید. زمانی که همسرتان در مورد ناراحتی‌هایش صحبت می‌کند به او نگاه کنید، با دقت به حرف‌هایش گوش دهید و سپس با حفظ آرامش پاسخ دهید.

هنر گوش دادن و ارتباط سازنده

 

 
منبع : deltapayam.com
Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا